Home Nieuws
TON PRET IN LA TRIENNALE DI MILANO 2018
De wereldberoemde designer Alessandro Guerriero -oprichter van de Milanese design avandgarde Alchemia- heeft Ton Pret gevraagd om een design te maken van het menselijk wezen. Ton heeft op zijn manier gekozen voor "kracht door eenvoud" en gebruikt gemaakt van afvalmaterialen zoals hout, metaal en oud constructie speelgoed. Het resultaat vonden ze in Milaan dusdanig geslaagd, dat Ton zijn ontwerp is opgenomen in de tentoonstelling van het indrukwekkende "La Triennale di Milano", het designmuseum van Italie. Ton zijn ontwerp staat tussen de ontwerpen van grote designers als Alessandro Guerriero, Alessandro Mendini, Michelle de Lucchi, Antonio Perotti en vele andere designers met een grote staat van dienst. Het is begrijpelijk dat Ton zeer vereerd is en superblij. Op foto 1 Alessandro Guerriero met het ontwerp en op foto 2 Ton zelf met zijn creatie.

 

 

 
TON PRET IN OPDRACHT VOOR CRAVT ORIGINAL
In opdracht voor het gerenommeerde CRAVT Original, heeft Ton Pret een lederen designstoel getransformeerd tot een uniek art object, welke onthuld werd tijdens de opening van Masters of Luxury 2017 in Amsterdam. In januari was deze stoel op de beurs in Parijs te bewonderen, maar natuurlijk kun je ook een afspraak met CRAVT maken. In deze  "gouden stijl" zullen er ook meer objecten zoals tafels verschijnen. Stay tuned!
Photo by Vogue Pro-Fashion Photography

 

 

 

 

 

 
REVIEW DOOR WERELDBEROEMD ONTWERPER ALESSANDRO GUERRIERO
De wereldberoemde ontwerper Alessandro Guerriero heeft een prachtige review geschreven over Ton Pret zijn kunst & design.

 

 

 
TON PRET ONTVANGT EEN INTERNATIONALE AWARD IN SPOLETO
Van 22-09-2017 t/m 25-09-2017 vond in de prachtige, culturele, Italiaanse stad Spoleto, het beroemde Spoleto Art Festival plaats. Naast de tentoonstelling van zijn werk, is kunstenaar Ton Pret op dit grootse art festival onderscheiden met een internationale award. Ton Pret is hiermee zeer vereerd, maar is ook heel vereerd dat de organisatie ervoor heeft gekozen om zijn schilderij voor de posters, de aanplakbiljetten in de hele stad en de catalogus te gebruiken.
 
 
DE WERELDBEROEMDE DESIGNER ALESSANDRO GUERRIERO MET TON PRET ART DESIGN
De wereldberoemde designer Alessandro Guerriero is erg gelukkig met zijn Ton Pret Art design zonnebril en Ton Pret is zeer vereerd dat zo'n icoon voor zijn  art werk heeft gekozen.

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 13