Home Exposities
EXHIBITION LA TRIENNALE DI MILANO 2018
De wereldberoemde designer Alessandro Guerriero -oprichter van de Milanese design avandgarde Alchemia- heeft Ton Pret gevraagd om een design te maken van het menselijk wezen. Ton heeft op zijn manier gekozen voor "kracht door eenvoud" en gebruikt gemaakt van afvalmaterialen zoals hout, metaal en oud constructie speelgoed. Het resultaat vonden ze in Milaan dusdanig geslaagd, dat Ton zijn ontwerp is opgenomen in de tentoonstelling van het indrukwekkende "La Triennale di Milano", het designmuseum van Italie. Ton zijn ontwerp staat tussen de ontwerpen van grote designers als Alessandro Guerriero, Alessandro Mendini, Michelle de Lucchi, Antonio Perotti en vele andere designers met een grote staat van dienst. Het is begrijpelijk dat Ton zeer vereerd is en superblij. Op foto 1 Alessandro Guerriero met het ontwerp en op foto 2 Ton zelf met zijn creatie.

 

 

 

 
TON PRET SPOLETO ART FESTIVAL 2017
Van 22-09-2017 t/m 25-09-2017 vond in de prachtige, culturele, Italiaanse stad Spoleto, het beroemde Spoleto Art Festival plaats. Naast de tentoonstelling van zijn werk, is kunstenaar Ton Pret op dit grootse art festival onderscheiden met een internationale award. Ton Pret is hiermee zeer vereerd, maar is ook heel vereerd dat de organisatie ervoor heeft gekozen om zijn schilderij voor de posters, de aanplakbiljetten in de hele stad en de catalogus te gebruiken.

 

 
 
 
TON PRET POP ART SYLT DUITSLAND
Expositie Ton Pret: POP ART SYLT welke gehouden wordt op het prachtige Duitse eiland Sylt; ook wel de Hamptons van Duitsland genoemd. Het grootse deel van de "Neue Bootshalle", zal gevuld zijn met de kunstwerken van Ton Pret.

 

 

 
Van 14 juni 2017 - 29 juni 2017
Neue Bootshalle, Am Hafen, List auf Sylt
info
https://www.vanlit-diluca.com

 

 
ART 3000 KUNSTHALLE SYLT DUITSLAND
Expositie Ton Pret op ART 3000, welke gehouden wordt op het prachtige Duitse eiland Sylt. Deze expositie is een preview van de speciale POP ART expo van 14 juni 2017

 

 
Van 25 mei 2017 - 8 juni 2017
Neue Bootshalle, Am Hafen, List auf Sylt
info 
https://www.vanlit-diluca.com
 
 
 
 
EXPOSITIE IN DE KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN IN ROME
Expositie van 09-02-2017 tot 09-03-2017 in de Kamer van Afgevaardigden in Rome.
De Nederlandse kunstenaar en ontwerper Ton Pret is op 9 februari 2017 beloond met een Europese onderscheiding in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden in Rome. Hij ontving de "Premio Internazionale  Comunicare L'Europa" voor zijn kunst, creativiteit, innovatie en het feit dat zijn werk "bruggen bouwt" in Europa. Ton dankt het Committee en in het bijzonder de president van Coast Art Works Silvio Amato, artistiek directeur Antonio Perotti en voorzitter Luca Filipponi van het Spoleto Art Festival.

 

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 13